Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2000 is Let’s Travel , onder leiding van Ann Van Hecke, uitgegroeid tot een reisbureau met een goede reputatie in de streek. Ons Team bestaat uit 2 reisspecialisten waar U steeds terecht kan voor professioneel reisadvies en vriendelijke service. We mogen dan ook met enige fierheid vermelden dat wij gedurende de jaren heen een vast cliënteel hebben opgebouwd.

Wie zijn wij?
Waarom boeken bij Let's Travel?

Waarom boeken bij Let's Travel?

Een auto – of vliegvakantie, citytrip, cruise of een rondreis volledig op maat uitgewerkt? Uw reis is steeds in goede handen!  Wij doen enkel beroep op betrouwbare Belgische en Nederlandse touroperators.  Tijdens Belgische schoolvakanties kan de reis vanuit een Nederlandse luchthaven veel goedkoper zijn.

Sinds 2004 is Let’s Travel lid van Selectair, een groepering van meer dan 100 onafhankelijke reisagenten, die gekend zijn voor hun persoonlijk reisadvies, jarenlange ervaring en doorgedreven professionalisme.

 

Ook het luchthavenvervoer en spaarkaartensysteem dragen bij tot onze dagelijkse service.  Bent u reeds ter plaatse? U kan steeds terecht op ons 24H/24H noodnummer in geval van ernstige en zeer dringende gevallen: 0032497509291.

Zijn uw dromen verzekerd?

Zijn uw dromen verzekerd?

Ter bescherming van de klant heeft Let’s Travel zich verzekerd tegen financieel onvermogen bij MS Amlin. 

Let’s Travel is tevens lid van de Vlaamse Vereniging voor Reisbureaus (VVR)


Mogen wij uw volgende droomvakantie waarmaken?

Kom eens langs bij ons op kantoor, uw mooiste vakantieherinneringen, daar zorgen wij graag voor!

Of u nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een citytrip, een cruise of volledige reis op maat, wij maken graag tijd voor u en stippelen met veel plezier de reis uit die bij u past met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Gemakkelijk toch?     

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.